Le Pre

Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 10:41:41)

Marca Tatulici, o crema de fese comuniste

Provenit dintr-o gasca de beizadele comuniste intre care se numarau, pe langa Nicu Ceausescu, Jean Maurer, Serghei Mizil, Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului de externe, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej – Ghita, Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministrului transporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui Alexandru Barladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie), Valentin si Zoe Ceausescu, Petre Roman si multi altii de aceeasi teapa, fostul stergator la popou al fiilor de stabi din latrinelor uteciste, actual golanas de-al lui SOV se vede pe sine ca un fel de buricul latrinei:

„Nu am fabricat decat un singur tip de jurnalist: Mihai Tatulici. Atat. Toti ceilalti nu au obtinut de la mine decat oportunitati: Marina Almasan, Mihaela Radulescu, Teo Trandafir sau Mircea Badea, care au crescut cu mine, au invatat meserie, eu i-am bagat in presa, in televiziune sau in radio. Ei nu sunt creatia mea. Eu nu le-am dat decat oportunitatea si am facut corectie profesionala din mers, atata tot. Eu, in realitate, nu am creat decat un singur jurnalist, pe Mihai Tatulici si ingredientele mele personale sunt cele cu care m-am nascut…“.

Omul pare psihotic, dar nu este in intregime, intr-adevar creatiile sale sunt ca si el insusi, toxice, ceva intre curve de santan si curve de Parlament, intre decerebrati si gigolo ai lupanarului Grivco. Nu degeaba si nu intamplator Tatulici a debutat in presa, dupa absolvirea facultatii, recrutat personal de Niculae Stoian (cel cu meditatia transcendentala), cel care a fost instrumentul folosit de Securitate pentru a distruge un intreg sector stiintific din Romania, psihosociologia, disciplina care putea forma oameni cu idei periculoase pentru stabilitatea PCR.

O viata Tatulici a servit unei diversiuni, pritocita in laboratoare ale Aparatului: diversiunea „presei libere“, asociata cu divertismentul „inocent“ de televiziune, in fapt mijloace de manipulare a opiniei publice care au servit obiectivului cretinizarii la nivel national si, cand s-a dat semnalul, al ciordelii in masa via Caritas, FNI etc.

Tatulici a ramas in istorie pentru aportul sau special, aplicat la megaescrocheria Caritas, slujind ca agent mediatic al patronului circuitului piramidal unde autoritatea publica, fictionala pe fond, a presei si jurnalisilor a fost utilizata pentru a-i pacali pe oameni, pentru a le da iluzia libertatii sau a-i indemna ca vitele sa dea banu’ si sa doarma linistiti, sloganul de altfel preluat de la Iliescu, cel cu Linistea si Concordia.

Si acum, ieri, Tatulici tot o diversiune slujeste, deoarece am asistat nu doar la o farsa, ci la un atac prin batjocura la adresa unei institutii, Presedintia. Maine-poimaine alte farse pot fi lansate, de exmplu ca a murit Basescu, cum tot anunta Vadim de-o bucata de timp sau – mai in viitor – ca Vintu a fost gratiat de Basescu, dupa judecarea sa ca urmare a declaratiilor lui Nicolae Popa care au prilejuit redeschiderea unor dosare fierbinti in urma solutionarii carora ar trebui sa faca puscarie peste zece din Romania – iata un nou brand de emisiune „La parnaie cu SOV – peste zece din Romania“.

Ar putea deveni un brand de emisiune TV cu circuit inchis, de Jilava, mult mai bun decat „Zece pentru Romania“, mizeria de emisiune devenita malaxorul clasamentelor lui Tatulici unde se legitimeaza curvele si/sau pestii la gramada, pentru amestecarea totala a valorilor si non-valorilor, unde s-a manelizat, vulgarizat si terfelit pana si conceptul de elita.

Glumitele pe seama sefului statului vor deveni inutile dupa ce se va reintoarce in tara si golanasul de Nicolae Popa, iar atunci, slugile de teapa lui Tatulici, presa si trompetele de pripas, gen Dinescu si CTP-ul, nu-i vor mai folosi lui Vintu, ci poate doar scutul lui Dark Vader sau un instrument de teleportare in Tanzania (pigmeii nu au tratat de extradare cu Romania).

Sursa: Curentul

1 oameni apreciaza / 0 people dezaproba

status