Le Pre

Vrei sa adaugi informatii aditionale despre acest profil? Creeaza un cont nou sau logheaza-te aici
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:45:50)

Biografia ROMANTATA aici:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_Tudor_Popescu

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

link
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:43:58)

"Cristian Tudor Popescu ma compara cu un Vantu avortat. E adevarat, eu nu am furat niciun ban, i-am pierdut si nu 300 de milioane, ci doar 4. Crucisatorul Potemkin al presei romanesti a venit insa la Hotnews sa-si ofere serviciile desi stia ca ipochimenul megaloman, adica eu , sunt actionar si finantator. A fost refuzat nu pentru ca nu e un jurnalist excelent dar, noi nu am crezut ca doua nuci dure, Tapalaga si CTP, pot sa stea in aceeasi redactie. De fapt, cand primea leafa de la Vantu la Realitatea si cand a facut ziarul Gandul nu l-au ars mainile cand primea banii pagubitilor de la FNI. Dupa ce am publicat textul "SOV si junimistii", CTP a fost foarte nervos in redactie desi a apreciat calitatea literara a textului" Cristian Sima, broker despre CTP

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:41:11)

http://www.evz.ro/detalii/stiri/Cristian-Sima-CTP-tia-de-murdriile-colegilor-de-la-Adevrul-Despre-Chireac-A-primit-1005.html#ixzz29KY6n0HX

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

link
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:56)

PHOTO#6

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:45)

PHOTO#5

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:37)

PHOTO#4

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:26)

PHOTO#3

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:10)

PHOTO#2

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 14:22:00)

PHOTO#1

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
link
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-05-03 22:07:21)

Dar de ce nu avea casa? Simplu. Fiindca fusese dat afara si din locuinta si de la serviciu de catre fostii sai colegi la Revolutie din cauza comportamentului abuziv pe care si-l permitea in calitate de „nepot” al lui Iulian Vlad, seful Securitatii ceausiste. Iar pseudonimul si l-a luat spre a nu fi recunoscut de ei.

Popescu Cristian, pe numele sau real, a lucrat la Intreprinderea de Prospectiuni si Foraje „Geofizica”, unitate controlata strict de Securitate, personal de Iulian Vlad, cu sediul in str. Caransebes nr. 1 (aproape de Piata Chibrit) si cu punctul de lucru unde era angajat Popescu in str. Coralilor nr. 4 (in Damaroaia). Revolutia l-a prins lucrand in directa subordonare a lui Adrian Vlad – fiul lui Iulian Vlad – care era directorul Centrului de Calcul Seismic de la „Geofizica”. De altfel, o vreme, CTP l-a angajat si pe Adrian Vlad la „Adevarul”.

Darie Novaceanu si-a facut din Popescu omul bun la toate, punandu-l sa semneze toate mizeriile pe care el, in calitate de director, nu si le permitea (in favoarea mineriadelor, impotriva lui Coposu etc.). Pe de alta parte, Novaceanu a incercat sa-si treaca „Adevarul” pe numele lui printr-o privatizare frauduloasa, luandu-l tovaras la parte pe, ati ghicit, C.T. Popescu. Numai ca redactia a prins de veste si l-a dat afara pe Darie Novaceanu.

Popescu a ramas, si inca pe functie, pentru ca avea in aceasta marsavie nedusa la capat un mare merit: el l-a tradat pe Darie Novaceanu, in timpul sedintei de „demascare” fulminanta.

CTP a ramas linistit in redactie ca redactor-sef adjunct, cu un salariu bunicel, dar nu prea mare pana in ianuarie 1996. Atunci, dupa demisia altui adjunct, Dumitru Tinu s-a autonumit director, iar pe CTP l-a facut redactor-sef, primul sau sfetnic.

Din acel moment, cei doi au inceput marile lor afaceri necinstite, avandu-l ca mentor si sustinator pe Fahti Taher. Arabul i-a ajutat pe cei doi sa-si faca vile la Breaza, iar pe Tinu sa-si construiasca mai multe vile si in Bucuresti.

C.T. Popescu si-a facut si un credit preferential la BCR, ilegal, pe care in scurt timp a fost nevoit sa-l returneze inainte de termen, fiindca povestea rasuflase in presa. Tot atunci si-a vandut si vila de la Breaza. Tunul vietii, Popescu l-a dat tot pe mana lui Taher, in decembrie 2002, cand arabul i-a dat bani lui Tinu, 1,5 milioane de dolari (prin intermediul lui Hrebenciuc), ca sa cumpere actiunile ziarului „Adevarul” de la ceilalti colegi ai lui si sa le stranga intr-o singura mana – pe moment a lui Tinu. Toti redactorii si fostii redactori ai lui Tinu au fost pacaliti cu cate un dolar, doi pe actiune (in total 720.000 de actiuni), dar lui CTP, Tinu i-a dat 625.000 de dolari! De ce? Fiindca CTP a fost cel care i-a indemnat pe ceilalti sa vanda, nespunand insa ce suma fabuloasa a luat el!

La scurt timp, in ianuarie 2003, Dumitru Tinu a murit in imprejurarile deja cunoscute. C.T. Popescu a influentat ancheta cat a putut, spre a se ajunge la concluzia unui accident. Si tot el, se spune, a avut acces la seiful in care Tinu isi tinea dolarii necheltuiti pe actiuni, de la Taher. Imediat a preluat functiile lui Tinu de presedinte CRP si de director la „Adevarul”, fixandu-si un salariu de 10.000 de euro. Impreuna cu Anna Maria Tinu l-a scos de la mostenire pe fiul natural al celui ce-l facuse „om”, Andrei Iucinu-Tinu.

Intre timp, s-a pus pe facut alti bani, inseland Fiscul si pe proprii colegi, prin organizarea unor simpozioane cu diverse ministere de catre „Adevarul” si firmele lui capusa Tipo-Media si Media Soft, care incasau toti banii. Firmele aveau doar cate o camera in spatiul ziarului „Adevarul” la Casa Presei si cativa salariati, dar profitul lor era mai mare ca al ziarului.

Popescu nu lua banii direct, ci prin cativa interpusi, in special pe numele amantei sale, Serinela Spatarelu, care incasa sute de mii de euro pe an, numai prin aceasta invarteala. In plus, gasca lui CTP initia mari tunuri de presa si punea la cale santaje de sute de mii de euro, asa cum sustine bunaoara omul de afaceri Ioan Niculae (Tutunul Romanesc).

In anul 2004, Anna Maria Tinu nu a mai suportat aceste hotii si l-a scos din functia de presedinte al C.A. al ziarului „Adevarul”, astfel ca Popescu, impreuna cu ciracii sai, a infiintat ziarul „Gandul”, incercand sa distruga „Adevarul” – fara scupule, calcand pe cadavre – asa cum procedase si in cazul lui Darie Novaceanu sau in cazul fiului natural al lui Dumitru Tinu.

La infiintarea noului cotidian, el a acoperit 35 la suta din capital, sustinand ca banii ii are din actiunile vandute lui Dumitru Tinu la „Adevarul” (suma de 650.000 de dolari, cum a declarat amanta oficiala a lui Tinu, Emilia Iucinu).

Intre timp, C.T. Popescu isi cumparase si vila din Domenii, din strada Feroviarilor, ceea ce ar face interesanta o declaratie de avere din partea lui.

Dupa un an de zile, „Gandul” lui Popescu a dat semne de faliment (20.000 de exemplare, nici jumatate vandute) si, in disperare de cauza, l-a vandut lui Sarbu, mai exact firmei americano-evreiesti care detine grupul „Pro”. Apoi, principalul lui asociat, Mircea Dinescu, s-a retras din afacere, scriind un pamflet despre arghirofilia lui C.T. Popescu. Multi bani, gurul Popescu a luat de la Patriciu, caruia i-a facut mari servicii blocand anchetele impotriva lui, ca si de la S. O. Vantu, aparand frecvent la posturile acestuia. Cu un prilej cand Popescu s-a dezis de Vantu, acesta a comentat sec: „mare om, mare caracter”. Intr-adevar!

Seful gazetarilor din Romania, cel ce a ramas presedintele CRP, dupa ce s-a razgandit, urmand modele mai celebre, are o avere de invidiat, in ciuda saraciei ostentative pe care o afiseaza. Acum este in topul gazetarilor pricopsiti, cot la cot cu alte „caractere” de „calibrul” lui. Ramane de vazut cu ce se va alege. Si nu doar in privinta averii.

Sursa: Informatia.ro

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

Vezi 1 comentariu

aciduzzul imi place (2011-05-24 20:18:51)

status
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-05-03 22:05:04)

TRENINGURIST, pseudo-jurnalist, conserva KGB, agent de influenta, plagiator, antiroman, anticrestin, profanator. In trei litere: CTP IN ATENTIA BOR

Acelasi CTP la emisiunea “Cap si Pajura”, la cererea lui Hurezeanu: “Religia ortodoxa in Romania nu a facut aproape nimic pentru civilizarea Romaniei, pentru cultura Romaniei – ar fi putut sa faca mult mai multe – si mai ales pentru valorile morale din aceasta tara.

Biserica romaneasca nu a oferit – cu unele, exceptii, foarte putine, si care nu apartin Bisericii Ortodoxe – nu a oferit niste modele morale, nu a oferit martiri si nu a oferit sfinti autentici.”
“Stiti ce-a facut?”, intreaba Hurezeanu.

“Ce-a facut? Botezuri, nunti si-nmormantari”, raspunde scarbit CTP.

Hurezeanu continua: “A facut un singur lucru, neinsemnat: datorita ei a supravietuit poporul roman.”

CTP: “No! Nu domnule Hurezeanu, poporul roman a supravietuit datorita naturii sale vegetale – cum bine spunea Ana Blandiana! Sau si mai mult decat vegetale: naturii sale pamantoase, lutoase. Ma-ntelegeti? Plastilinice! Daca infigi baioneta intr-o plastilina nu faci mare lucru…Acum 25 de ani numeam Romania, intr-o povestire, Pseudonia – tara pseudo. La fel si acum.”

De amintit si de alte insulte la adresa crestinilor proferate la emisiunea trecuta, din Vinerea Mare.
CTP zambind sarcastic: “Eu sunt in alb, in ‘Vinerea neagra’”

Min 21: “… Acesti oameni ar trebui sa fie aproape de Dumnezeu inca de pe pamant, nu dupa ce inviaza (sic!)…Priviti si dvs ce ‘patern’, ce tipar are aceasta sarbatoare: avem postul, care este negru intr-o anumita portiune, si care este o exagerare, o fortare, dupa parerea mea. Dupa care, odata cu invierea… ce se intampla? Cum celebram asta? Ne indopam! Cu drob de miel, cu oua, cu cozonac! La limita indigestiei! Toata lumea se apuca sa manance in nestire… Asa se simbolizeaza inaltarea la cer!… Bucuria mi-o manifest bagand la mat? Da, ca altfel nu esti credincios, esti pacatos!”

Min 38: CTP: “Asta incercam sa spun: ca superficialitatea credintei in Romania, credintei ortodoxe, care se bazeaza mai mult pe ritual, pe protocoale: te duci la biserica, dai bani, pui in cutia milelor, chemi popa sa-ti dea cu pamatuful prin casa, s.a.m.d., acestea sunt importante; de vreme ce credinta profunda care nu are nici o legatura cu sarbatorile legale religioase, nu are nici o legatura cu a face donatii, ei bine, acest tip de credinta (?!), profunda cu adevarat nu prea exista in Romania. Asa cum se vede, aceasta tara nu a dat nici sfinti, nici martiri, decat extrem de putini putini…”

Hurezeanu (cu o jumatate de gura): “N-as generaliza. In orice caz nu exista la nivelul portativului public (?!), desigur”.

Sursa: Victor Roncea

Sursa Foto: Victor Roncea

0 oameni apreciaza / 2 oameni dezaproba

status
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-05-03 22:03:26)

WikiLeaks: Si CTP-ul turna de zor la Ambasada SUA

Cristian Tudor Popescu, seful lui Bogdan Chirieac de la Adevarul si Gandul, a turnat si el la Ambasada SUA, dupa cum arata cablogramele Wikileaks. Acesta explica faptul ca e prieten cu Mircea Geoana, dar pe care il considera cam sovaielnic.

Se pare ca la ambasadorul SUA aveai mare trecere la acea vreme daca te dadeai prieten cu Mircea Geoana, fost ambasador al Romaniei la Washington, omul pe care l-ar fi vrut americanii de presedinte. In acelasi timp, chiar Mircea Geoana se dadea mare pe la Ambasada SUA, afrimand: “Sunt number one”.

Intr-o telegrama din decembrie 2006, Ambasada SUA de la Bucuresti descrie sedinta parlamentara de condamnare a comunismului si citirea raportului Tismaneanu de catre Basescu. Cu aceasta ocazie, functionarii diplomatici americani de la Bucuresti noteaza ca Mircea Geoana a pierdut ocazia sa se distanteze de Ion Iliescu, un fost comunist, dar si ca Titus Corlatean a spus Ambasadei ca Vacaroiu nu a linistit sala pentru ca ii era frica pentru securitatea lui fizica, scrie Kamikaze.

In finalul telegramei se pomeneste si o intalnire privata a lui Cristian Tudor Popescu cu diplomatii americani, in care jurnalistul spune ca e prieten de 20 de ani cu Geoana, dar ca acesta din urma isi face rau si are aceeasi problema ca intotdeauna: e sovaielnic.

Cristian Tudor Popescu era la acea vreme seful Clubului Roman de Presa si fusese introdus in cercurile ambasadei SUA de catre subalternul sau Bogdan Chirieac, campion al dezinformarilor wikileaks, dupa cum s-a vazut dintr-un articol anterior.

CTP, despre scursurile Wiki referitoare la Romania

“Am o singura intrebare in legatura cu scursurile Wiki referitoare la Romania: americanii astia bugetari de la Ambasada SUA, care transmit aceste vorbe supte din gura targului drept “informatii”, sunt mai bine sau mai prost platiti ca SRI?”, scrie Cristian Tudor Popescu intr-un editorial publicat luni in Gandul.

Sursa: Agentia de Investigatii Media

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status