Le Pre

Vrei sa adaugi informatii aditionale despre acest profil? Creeaza un cont nou sau logheaza-te aici
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:12:31)

PHOTO#9

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:12:22)

PHOTO#8

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:12:13)

PHOTO#7

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:12:03)

PHOTO#6

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:11:49)

PHOTO#5

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:11:37)

PHOTO#4

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:11:28)

PHOTO#3

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

admin

(2012-11-10 15:11:20)

PHOTO#2

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-07-02 17:30:50)

PHOTO#4

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

photo
Adaugat de:

albinutza

(2011-05-08 14:57:39)

Unele surse de incredere din Realitatea TV sustin ca Tatulici ar primi "pe firma" in fiecare luna nu mai putin de 40.000 de euro pentru prestatia sa de la emisiunea de succes international "Strada, Scoala si Spital"

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status
link
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 10:57:14)

http://www.badpolitics.ro/mihai-tatulici/

0 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

link
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 10:44:48)

Are probleme deoarece era etichetat drept prietenul lui Nicu Ceausescu. Depaseste acest gen de probleme, agresandu-l pe Nicu Ceausescu cand acesta a fost adus, injughiat, in studiourile Televiziunii, la “Revolutie”.

Gasca din care facea parte Tatulici ii mai includea pe Nicu Ceausescu, Jean Maurer, Serghei Mizil, Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului de Externe, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej – Ghita, Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministrului Transporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui Alexandru Barladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie), Valentin si Zoe Ceausescu, Gino Iorgulescu, Petre Roman si multi altii.

“Noi eram mai golani, Petre Roman si Valentin Ceausescu erau studiosi”

Petreceri nebune si evadari din tara fara limite, acestea erau preocuparile tinerilor din gasca lui Miki (asa cum ii spun prietenii lui Madalin Voicu – n.r) si a lui Serghei. “Totul era altfel atunci pentru tineri. Nu aveau libertate, dar stiau si puteau sa se distreze.

Tatulici a ramas in istorie pentru aportul sau special, aplicat, la megaescrocheria Caritas, slujind ca agent mediatic al patronului circuitului piramidal.

Tatulici pune bazele postului Tele 7 ABC de unde in ‘95 demisioneaza pentru a se muta la Pro TV. In ‘96 fondeaza Clubul Roman de Presa. In acest moment este director de programe la Realitatea TV. Tatulici are cateva companii lansate in domeniul media.

Astfel, la revista Privirea detine majoritatea impreuna cu sotia lui. La fel si in cazul unei firme de productie cinematografica (N&T Trading).

Detine apoi impreuna cu omniprezentul investitor media, Sorin Ovidiu Vantu, o televiziune ramasa la stadiul de proiect (G TV) si Mihai Tatulici Production (actionar majoritar Imola). Tatulici este coleg de Consiliu de Administratie cu Rosca Stanescu la Grupul Editorilor si Difuzorilor, si a investit bani intr-o firma de comert cu produse zaharoase (MCM Network) si o asociere cu trustul PRO in firma Mediafest.

Mihai Tatulici este numit in locul lui Constantin Druica, managerul firmei Media Mall, cel care in decembrie 1997 a pornit proiectul statiilor Realitatea TV si a deschis prima statie locala la Cluj-Napoca, informeaza reportervirtual.ro.

Numele lui Tatulici a aparut intr-o depozitie la dosarul de crima organizata al fratilor Camataru. Ziaristul era acuzat in presa ca a participat la o operatiune de intimidare a unor parteneri de afaceri ai sotiei sale, operatiune unde au fost folositi recuperatori si unde Tatulici s-a folosit abuziv de calitatea sa de jurnalist.

Sursa: Napoca News

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

Vezi 1 comentariu

aciduzzul tareeee! (2011-04-29 10:54:52)

status
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 10:41:41)

Marca Tatulici, o crema de fese comuniste

Provenit dintr-o gasca de beizadele comuniste intre care se numarau, pe langa Nicu Ceausescu, Jean Maurer, Serghei Mizil, Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului de externe, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej – Ghita, Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministrului transporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui Alexandru Barladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie), Valentin si Zoe Ceausescu, Petre Roman si multi altii de aceeasi teapa, fostul stergator la popou al fiilor de stabi din latrinelor uteciste, actual golanas de-al lui SOV se vede pe sine ca un fel de buricul latrinei:

„Nu am fabricat decat un singur tip de jurnalist: Mihai Tatulici. Atat. Toti ceilalti nu au obtinut de la mine decat oportunitati: Marina Almasan, Mihaela Radulescu, Teo Trandafir sau Mircea Badea, care au crescut cu mine, au invatat meserie, eu i-am bagat in presa, in televiziune sau in radio. Ei nu sunt creatia mea. Eu nu le-am dat decat oportunitatea si am facut corectie profesionala din mers, atata tot. Eu, in realitate, nu am creat decat un singur jurnalist, pe Mihai Tatulici si ingredientele mele personale sunt cele cu care m-am nascut…“.

Omul pare psihotic, dar nu este in intregime, intr-adevar creatiile sale sunt ca si el insusi, toxice, ceva intre curve de santan si curve de Parlament, intre decerebrati si gigolo ai lupanarului Grivco. Nu degeaba si nu intamplator Tatulici a debutat in presa, dupa absolvirea facultatii, recrutat personal de Niculae Stoian (cel cu meditatia transcendentala), cel care a fost instrumentul folosit de Securitate pentru a distruge un intreg sector stiintific din Romania, psihosociologia, disciplina care putea forma oameni cu idei periculoase pentru stabilitatea PCR.

O viata Tatulici a servit unei diversiuni, pritocita in laboratoare ale Aparatului: diversiunea „presei libere“, asociata cu divertismentul „inocent“ de televiziune, in fapt mijloace de manipulare a opiniei publice care au servit obiectivului cretinizarii la nivel national si, cand s-a dat semnalul, al ciordelii in masa via Caritas, FNI etc.

Tatulici a ramas in istorie pentru aportul sau special, aplicat la megaescrocheria Caritas, slujind ca agent mediatic al patronului circuitului piramidal unde autoritatea publica, fictionala pe fond, a presei si jurnalisilor a fost utilizata pentru a-i pacali pe oameni, pentru a le da iluzia libertatii sau a-i indemna ca vitele sa dea banu’ si sa doarma linistiti, sloganul de altfel preluat de la Iliescu, cel cu Linistea si Concordia.

Si acum, ieri, Tatulici tot o diversiune slujeste, deoarece am asistat nu doar la o farsa, ci la un atac prin batjocura la adresa unei institutii, Presedintia. Maine-poimaine alte farse pot fi lansate, de exmplu ca a murit Basescu, cum tot anunta Vadim de-o bucata de timp sau – mai in viitor – ca Vintu a fost gratiat de Basescu, dupa judecarea sa ca urmare a declaratiilor lui Nicolae Popa care au prilejuit redeschiderea unor dosare fierbinti in urma solutionarii carora ar trebui sa faca puscarie peste zece din Romania – iata un nou brand de emisiune „La parnaie cu SOV – peste zece din Romania“.

Ar putea deveni un brand de emisiune TV cu circuit inchis, de Jilava, mult mai bun decat „Zece pentru Romania“, mizeria de emisiune devenita malaxorul clasamentelor lui Tatulici unde se legitimeaza curvele si/sau pestii la gramada, pentru amestecarea totala a valorilor si non-valorilor, unde s-a manelizat, vulgarizat si terfelit pana si conceptul de elita.

Glumitele pe seama sefului statului vor deveni inutile dupa ce se va reintoarce in tara si golanasul de Nicolae Popa, iar atunci, slugile de teapa lui Tatulici, presa si trompetele de pripas, gen Dinescu si CTP-ul, nu-i vor mai folosi lui Vintu, ci poate doar scutul lui Dark Vader sau un instrument de teleportare in Tanzania (pigmeii nu au tratat de extradare cu Romania).

Sursa: Curentul

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 10:39:39)

Editorial – Zece pentru Cintarea Romaniei

In ultimii ani, Mihai Tatulici s-a specializat in spectacole lacrimogene, un fel de telenovele live, in care aduna bani pentru altii. Dar asta ii aduce si lui cistiguri apreciabile. Talentul lui indiscutabil este sa faca suferinta rentabila.

Nu exista cataclism prea mare pentru pofta de munca a lui Mihai Tatulici. Orice nenorocire face din el un animator de dezastre. O inundatie e mana cereasca, iese pe post cu vocea lui plingareata si filosofia sa de utecist imbatrinit in rele si stoarce bani. Un cutremur si un tsunami, legate, chiar daca, din nefericire pentru el, nu se intimpla la noi, devin un bun prilej de a face editii speciale si teledoane.

Tatulici isi freaca miinile

si asteapta necazul. Cu cit nenorocirea e mai grava, cu atit expunerea sa mediatica e mai mare. Cind nu vine un necaz serios, sarmanul om e pus sa improvizeze altceva ca sa-si scoata banul.

Spectacolul din seara zilei de marti, de la Ateneul Roman, produs pentru Realitatea TV, mi-a adus aminte de desantatul festival Cintarea Romaniei. Daca nu ar fi avut loc Revolutia din 1989, sint sigur ca Mihai Tatulici ar fi fost deja in pozitia in care ar fi realizat el insusi festivitatea finala a Cintarii Romaniei – 2005. Vreau sa spun ca, daca nu se schimba nimic, lucrurile ar fi fost, in ceea ce-l priveste pe Tatulici, la fel de neschimbate ca acum, cind credem ca s-a mai schimbat ceva! El e un supravietuitor, stie cum sa procedeze indiferent ca saruta mina lui Nicu Ceausescu sau a lui Liviu Luca de la Petromservice. Ii este egal daca lauda realizarile socialismului multilateral dezvoltat sau sistemul piramidal caritas si pe Ion Stoica, patronul lui. E un profesionist. Bani sa iasa! Si ies, uneori, chiar de opt ori mai mult.

La Cintarea Romaniei (si la spectacolul de marti al lui Tatulici) era nociva confuzia valorilor. Stateau pe acelasi picior de laureati impletitorii de rafie si pictorii adevarati, doinitorii in frunza si absolventii de Conservator. Legitimau valori si nonvalori, amestecau profesionisti si veleitari. Asa cum, marti, la Ateneu, s-au amestecat Irinel Columbeanu si Mona Musca, Vadim Tudor si Balaceanu-Stolnici, Dan Diaconescu si Gheorghe Flutur.

Tatulici a reusit sa adune mere cu pere si sa-i iasa pe podium prune. Si mai e ceva ce reuseste sa faca fostul protejat al lui Nicu Ceausescu: sa vulgarizeze, sa terfeleasca ideea de elita. Sa tirasca elitele intr-o competitie cu veleitarii, sa le amestece cu Funar, cu Irina Loghin, cu Adrian Paunescu. Sa deruteze telespectatorul onest, sa-l manipuleze grosolan, sa-l buimaceasca: toti sint la fel, nici unul nu-i mai breaz.

Intr-o asemenea aranjare de categorii si cu un asemenea malaxor de bune si rele, nu era de mirare daca iesea cel mai bun jurnalist Horica Alexandrescu sau Ion Cristoiu (a fost, totusi, pe podium), iar cea mai buna avocata, daca s-ar fi inventat si categoria asta de top, sa iasa Elena Udrea. Interesanta ar fi fost si categoria de cei mai buni santajisti din presa, s-ar fi regasit in ea citeva nume din categoria nominalizatilor la jurnalisti.

Cit despre enormitatea ca toate clasamentele reprezinta vointa a 17 milioane de romani, asta tot de la PCR a invatat-o Tatulici. Modelul lui este, in acest caz, tovarasul Ion Traian Stefanescu, fost prim-secretar la judetul Salaj, care a raportat, la niste alegeri, prezenta la urne suta la suta si tot suta la suta voturi pentru Nicolae Ceausescu! Hai sa fim seriosi, nici daca era obligatoriu, nu se putea sa-i faci pe 17 milioane de romani sa voteze, cit esti tu de Mihai Tatulici.

Nici la Caritas nu a adunat 17 milioane de fraieri. Si ca dovada ca n-au votat atitia este faptul ca nu a iesit, la nici o categorie, pe primele locuri, nici un manelist! Singura premiere fireasca, in ordinea gindirii lui Tatulici, este aceea a lui Basescu. “Sa traiti, domnule Presedinte!” Slugarnicia e un reflex greu de tratat.

Pacat ca niste oameni au fost pacaliti in buna lor credinta de Mihai Tatulici si ca i-au fost complici (involuntari?) in invierea Cintarii Romaniei. Parca tot mai bine era daca i se dadea angajatului de la Realitatea sa faca un teledon cu gripa aviara. Ii veneau cam aceiasi invitati.

Sursa: Cotidianul

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status