Le Pre

Vrei sa adaugi informatii aditionale despre acest profil? Creeaza un cont nou sau logheaza-te aici
Adaugat de:

aciduzzul

(2011-04-29 11:03:05)

Membru al Comisiei Tismaneanu

A fost membru al „Comisiei Tismaneanu” si co-autor al asa-zisului „Raport Final” al Comisiei Prezidentiale Consultative pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania. In 2006, intr-una din putinele sale critici la adresa Comisiei in cauza, presedintele Traian Basescu a afirmat, cu referire la Stelian Tanase, dar fara a-l nominaliza, ca unii istorici au profitat de accesul la Arhivele Nationale pentru a copia gratuit mii de documente care datau pana in secolul al XVIII-lea.

Posesiuni: scaun de director la Vantu, firma, medalia Crucea Casei Regale, vila la Bucuresti si apartament la Paris

Este angajat al concernului de presa apartinand lui Sorin Ovidiu Vantu. Inainte de a detine noua pozitie de director general al postului, avea doua emisiuni saptamanale la Realitatea TV („Tanase si Dinescu” si „3X 3”), si era platit cu circa 20.000 Euro/Lunar.

Este si angajat al Trustului detinut de Dan Costache „Dinu” Patriciu, publicand editoriale in „Adevarul”. In acelasi timp continua sa publice articole si in revista „22”.

In 1991 a infiintat Societatea Comericiala Standard SRL, cu o cota de participare de 51% si cu asociatii Barbu N. Valentin Florin (21%) si Ricci Michel Anton Angelo (28%). In 1999 a infiintat Orient Expres Media SRL cu o cota de participare de 100%.

In 2008 a primit de la regele Mihai Crucea Casei Regale, pentru serialul in 21 de episoade “Monarhia”.

Detine o vila de 250 mp, pe strada Gala Galaction din Bucuresti, achizitionata in 1999 si modernizata, pe un teren de circa 360 mp, si un apartament la bloc, cu o suprafata de 52 mp, dar si un apartament la Paris.

De altfel, intr-un interviu din octombrie 2008, a declarat ca se va stabili definitiv la Paris „incepand cu anul viitor”.

Sursa: Avant la Lepre

1 oameni apreciaza / 0 oameni dezaproba

status
 < 1 2